JELENA KARLEUŠA SE RAZVODI?! Duško joj poslije svađe oteo telefon, pa našao skandaloznu prepisku

Ognjen Vranješ

JELENA KARLEUŠA SE RAZVODI?! Duško joj poslije svađe oteo telefon, pa našao skandaloznu prepisku

Objavljeno na dan 08.01.2019 - 11:44 | Izvor: USKinfo.ba | poslovnidnevnik.ba


Jelena Karleuša i Duško Tošić ipak su zapali u ozbiljnu bračnu krizu. Nevolje u raju su počele na pjevačicinom nastupu za doček Nove 2019. godine.

Pop divi je, prema našim saznanjima, zasmetalo to što je njen životni saputnik poslao piće poznanici koja je bila za susjednim stolom. Jelena je prekinula nastup i žestoko se posvađala sa Duškom. Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kao da je sve u najboljem redu. Međutim, ništa nije bilo kako treba.

“Duško je došao kući i pokušao da joj objasni da stvari nisu onakve kako ona vidi, ali Jelena je tjerala po svom. Tošić je uzeo telefon i tada je nastao pravi rusvaj”, priča izvor blizak pjevačici.

On kaže da je Duško uzeo Jelenin telefon i pronašao prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

“Tad je Duško poludio. Svašta je rekao Jeleni, oduzeo joj je telefon, tako da niko nema kontakt sa njom. Duško je zvao i kolegu fudbalera i vrijeđao ga. Ne znam šta će se desiti i kako će se ovo završiti ali mislim da će podnijeti papire za razvod”, tvrdi izvor.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!