Karamatić: Do Neuma preko Svilaja, a na ljetovanje u '''Antalaju''

Biser delegata

Karamatić: Do Neuma preko Svilaja, a na ljetovanje u '''Antalaju''

Objavljeno na dan 09.11.2017 - 12:43 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Dobro nam je ko nas sve predstavlja u brojnim organima vlasti. Svakodnevno ovu rečenicu potvrđuju naši političari, a jučer se delegat Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamenta BiH Mario Karamatić potrudio da, osim dokazivanja prethodne tvrdnje, urnebesnom izjavom nasmije narodne mase.

Govoreći o putnoj infrastukturi i potrebi da se gradi cesta prema Neumu, pokazao je kako mu geografija nije jaka strana.

“Teško je i do Neuma sada doći za dan. Pogotovo ako se mora ići preko Svilaja. Dakle dva auta se na mjestima ne mogu razminut. A kamoli otići u Antalaju ili u Španiju na ljetovanje”, rekao je Karamatić diskutirajući u Domu naroda, a prenosi BHRT.

Treba li reći da se do Neuma, teritorijom BiH stiže preko Svitave, a ne preko Svilaja, dok se na ljetovanje u inozemstvo može, između ostalih destinacija, otići i u Antaliju, a ne u, kako kaže Karamatić, Antalaju.

Delegat Mario Karamatić često raspravlja o brojnim temama koje se nađu na dnevnom redu državnog Doma naroda, ali bi očigledno trebalo da povede računa da, prije nego li o nečemu “prodiskutira” sa kolegama, pogleda šta o tome kažu školske knjige, osnovnog obrazovanja.

 
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!