Karleuša ponovo dominira internetom: Eksplicitnim snimkom čestitala rođendan Vranješu

SKANDAL

Karleuša ponovo dominira internetom: Eksplicitnim snimkom čestitala rođendan Vranješu

Objavljeno na dan 16.08.2019 - 09:43 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


 

Video na kojem se vidi kako se mala od velikog skandala masturbira i pjeva rođendansku pjesmu svom tadašnjem ljubavniku Ognjenu Vranješu uveliko se širi društvenim mrežama, a na sajtu za odrasle pojavio se prije dva dana. 

Na snimku se vidi kako se Jelena Karleuša dodiruje dok pjeva "danas nam je divan dan, našem Ognjenu rođendan" i na taj način dojučerašnjem ljubavniku šalje pozdrave i najljepše želje. 

Na kraju videa nazire se pjevačicina glava i dio lica, kao i roze boja kose, što znači da je čestitku snimila dok je bila u ljubavi s Ognjenom, s kojim je zbog prijetnji koje mu je javno uputila završila na sudu. Ali to nije sve! Nekoliko njenih golih fotografija također se mogu vidjeti na ovom sajtu za odrasle zbog kojih je pjevačica javno zaprijetila bivšem ljubavniku.  

Podsjetimo, u pitanju su slike koje je slala fudbaleru Ognjenu Vranješu, pa i ona kako se zadovoljava u spavaćoj sobi dok je sa druge strane žice sportista posmatra. Kada su se u javnosti pojavile sporne fotografije, pjevačica je pokušala sve da ubijedi da ona nije glavni akter u toj aferi, da je u pitanju foto-montaža, pravdajući se da ona ima mladež na spolnom organu i ožiljak oko stomaka od dva carska reza. Rijetko ko je u to povjerovao, a i sam Vranješ je na Instagramu potvrdio da su bili ljubavnici. 

 PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!