Karleuša se povjerila prijateljici: Taj kreten mi je uništio život, Duško mi više ne vjeruje

Kriza

Karleuša se povjerila prijateljici: Taj kreten mi je uništio život, Duško mi više ne vjeruje

Objavljeno na dan 17.01.2019 - 09:24 | Izvor: USKinfo.ba | hayat.ba


Jelena Karleuša povjerila se svojoj koleginici da više ne zna na čemu je sa svojim suprugom Duškom Tošićem nakon što je u javnosti isplivala njena prepiska sa Ognjenom Vranješom.

- Jelena je rekla da je sve bilo u redu dok nisu izašle te poruke. Međutim, Duško joj sada više ne vjeruje. "Taj kreten, Vranješ... Uništio mi je život!", rekla mi je kroz suze" - priča poznata pjevačica i Jelenina dobra prijateljica.

U porukama koje su objavljene, Jelena je Vranješa uvjeravala da između nje i njenog supruga Duška Tošića vlada samo bratska ljubav i da je njihov brak godinama samo medijska farsa.

- Jelena sada više ne zna na čemu je, niti šta da radi. Ovo je potpuno slomilo - rekla je njena bliska prijateljica, prenosi Kurir.

Podsjetimo, Karleuša je odmah po objavljivanju njenih obnaženih fotki otišla u Kinu kako bi pokušala da izgladi odnos sa svojim suprugom. Jelena Karleuša nekoliko puta se oglasila u javnosti sa tvrdnjom da joj je sve namješteno, da su slike foto-montaža i da je Ognjen proganja.

Međutim, nakon objavljivanja njene prepiske sa Vranješom, izgleda da se situacija naglo promijenila i njen brak je uzdrman, te je pitanje kako će se porodična drama poznate pjevačice dalje odvijati.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!