Marketing USKinfo.ba
Kemal Hrnjić i NiP sa Izačića krenuli u kampanju: Ovaj granični prijelaz ne smije biti simbol odlaska mladih ljudi

Lokalni izbori 2020

Kemal Hrnjić i NiP sa Izačića krenuli u kampanju: Ovaj granični prijelaz ne smije biti simbol odlaska mladih ljudi

Objavljeno na dan 16.10.2020 - 20:24 | Izvor: USKinfo.ba | Plaćeno oglašavanje


Službeno je počela predizborna kampanja za Lokalne izbore koji će se održati 15.tog novembra ove godine.

Kemal Hrnjić, kandidat za gradonačelnika Bihaća ispred stranke Narod i Pravda u kampanju je krenuo sa graničnog prijelaza Izačić i poslao poruku svojim sugrađanima.

Dragi sugrađani, službeno je počela kampanja za Lokalne izbore. Stranka Narod i Pravda je kampanju započela u Brčkom. Ja nisam otišao u Brčko, nego sam došao ovdje na granični prijelaz Izačić da pošaljem snažnu poruku mladima . Ovaj granični prijelaz ne smije biti simbol odlaska mladih za boljim životom u zapadnu Evropu. Ovo mora biti ulaz za našu dijasporu, turiste koji posjećuju naš prelijepi Bihać i za naše investitore.

Moramo učiniti sve da mladi ljudi ostanu u Bihaću i da ovdje grade svoje živote i svoje karijere. Ja kao najmlađi kandidat za gradonačelnika Bihaća stavljam se na čelo mladosti i želim sa njima graditi bolju budućnost u našem gradu, poručio je između ostalog kandidat za gradonačelnika Bihaća ispred stranke Narod i Pravda, Kemal Hrnjić.


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJEST
KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!