KIJA I FILIP DEMOLIRALI KUPATILO: Ovako izgleda toalet nakon NJIHOVE AKCIJE!

ZADRUGA

KIJA I FILIP DEMOLIRALI KUPATILO: Ovako izgleda toalet nakon NJIHOVE AKCIJE!

Objavljeno na dan 31.01.2018 - 17:59 | Izvor: USKinfo.ba | www.svet.rs


Kristina Kija Kockar i Filip Đukić i dalje se čvrsto drže priče da nisu imali seksualne odnose, najprije pod jorganom, a potom i u kupatilu “Hotela Zadruga”. Njih dvoje ostali su pri ovoj tvrdnji čak i kada im je produkcija pokazala snimke na kojima se tokom njihovog boravka u kupatilu tresu kamere, a sada su se pojavile i fotografije toaleta koji je demoliran.

Učesnike “Zadruge”, Boru Santanu i Mikija Đuričića veoma je zanimalo da li zaista došlo do akcije između Kije i Filipa u kupatilu, pa su potražili dokaze, a od siline Kijinog i Filipovog “pranja veša” popucali su čak i zidovi.

Podsjećanja radi, još uvijek zvanična supruga Slobe Radanovića i Đukić su boravili u kupatilu iz kog su se mogli čudi uzdisaji i lupanje, a to su objasnili riječima da se Kija tuširala, a Filip prao svoj veš. Kako je došlo do pucanja zidova, i dalje nije poznato. A kako ne bi imali više problema zbog kupatila, Kija i Filip ponovu su završili pod jorganom.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!