Kličko poslao poruku Joshui: Želim se vratiti u ring

BOKS

Kličko poslao poruku Joshui: Želim se vratiti u ring

Objavljeno na dan 15.12.2018 - 16:29 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Menadžer svjetskog bokserskog prvaka Anthonyja Joshue, Eddie Hearm, rekao je da se Vladimir Kličko (42) želi vratiti boksu i ponovno se boriti protiv njegovog pulena.

Kličko i Joshua su postali su dobri prijatelji i često se čuju otkako ga je Britanac prošle godine pobijedio, a posljednje njihovo dopisivanje razotkrio je Hearn.

“Želi se vratiti. Mislim da je poruka glasila ovako: 'želim se vratiti, osjećam da mogu pobijediti svakoga u ovome trenutku'. Tako nekako”, otkrio je Hearn.

Ujedno bi to bio revanš prošlogodišnjeg meča u kojem je Joshua u 11. rundi slavio tehničkim nokautom i to nakon što su prethodno jedan drugog slali na pod tokom jednog od najboljih bokserskih mečeva u historiji.

Inače, Joshua će svoje pojaseve sigurno braniti 13. aprila na Wembleyju, a Hearn je podvukao potencijalne protivnike.

“Trenutno je tu Deontay Wilder. To je ono što želimo. Ukoliko se ne dogodi, možda bude Tyson Fury, možda pobjednik Whytea i Chisore, možda Oleksandr Usik, a možda Jarrell Miller. Sve je otvoreno”, rekao je Hearn.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!