Ključ: Poginuo mladi fudbaler iz Egipta

Nakon teške saobraćajne nesreće

Ključ: Poginuo mladi fudbaler iz Egipta

Objavljeno na dan 07.02.2019 - 09:22 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


U teškoj saobraćajnoj nesreći na dijelu puta Ključ - Sanski Most u mjestu Krasulje u ponedjeljak, 4. februara, poginuo je Abdelrahman Sabri, a dvije osobe su povrijeđene. Nastradali je rođen 5. februara 1997. godine u Kairu (Egipat) i jučer bi napunio 22. godine.

Sabri je bivši igrač Nogometnog kluba Ključ jer je imao amaterski ugovor koji mu je istekao 1. jula 2018. godine. Na svojoj Facebook stranici ovaj klub se oprostio od bivšeg igrača.

Nastradali Sabri, koji je živio u Velčevu kod Ključa, odakle je porijeklom njegova majka, upravljao je Fiat Puntom koji se sudario sa Seat Ibicom, za čijim se upravljačem nalazio 58-godišnjak iz Sanskog Mosta, koji je povrijeđen u ovom sudaru.

Povrijeđena je i 15-godišnjakinja iz Sanskog Mosta koja se nalazila u Puntu skupa s nastradalim mladićem. Maloljetnica je prevezena u Kantonalnu bolnicu u Bihaću i nalazi se u teškom stanju.

U Nogometnom klubu Podgrmeč iz Sanskog Mosta kažu kako im se nastradali koji je imao i bh. državljanstvo javio prije sedam dana sa željom da trenira i da su planirali da provjere njegove fudbalske kvalitete i eventualno ga uvrste u roster.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!