Konaković odgovorio Mitroviću: Vrijeđate naš ponos, izjednačavate agresora i žrtve. Šutnja BH Telecoma me iznenadila

BiH

Konaković odgovorio Mitroviću: Vrijeđate naš ponos, izjednačavate agresora i žrtve. Šutnja BH Telecoma me iznenadila

Objavljeno na dan 11.02.2019 - 15:43 | Izvor: USKinfo.ba | face.ba


Iznenađen sam šutnjom rukovodstva BH Telecoma, direktora koji je visoki dužnosnik SDA, političke scene koja šutke odobrava ovakav koncept koji mi plaćamo iz svojih džepova, poručio je Konaković

Narod i pravda je ranije prozvala srbijansku televiziju Pink, koja je na dan masakra na sarajevskim Markalama u kojem je ubijeno 68 ljudi "pokušala za zločin optužiti najviše bosanskohercegovačko političko i duhovno rukovodstvo na čelu sa tadašnjim predsjednikom Alijom Izetbegovićem i reisom Mustafom ef. Cerićem", a na sve se kasnije oglasio Željko Mitrović. Sada je Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i pravde, na svom profilu prokomentarisao odgovor vlasnika PINK TV:

- Odgovor vlasnika Pinka pokazuje da se njima nije potkrala nikakva greška. On tvrdi da su koristili činjenice, da se masakr na Markalama gleda iz “različitih uglova”, a on kao poštuje žrtve.

Dokaz je to da smišljeno i sistemski kroz svoje kanale vrijeđaju naš ponos i pokušavaju izjednačiti agresora i žrtve.

Nisam iznenađen njihovom postupcima. Iznenađen sam šutnjom rukovodstva BH Telecoma, direktora koji je visoki dužnosnik SDA, političke scene koja šutke odobrava ovakav koncept koji mi plaćamo iz svojih džepova.

Plaćamo smišljene napade na naše duboke rane, na našu bol i ponos.

Aferim vam, patriote! - napisao je na Facebooku Emledin Konaković.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!