Lišeni slobode prema potragama

BiH

Lišeni slobode prema potragama

Objavljeno na dan 24.02.2020 - 13:05 | Izvor: USKinfo.ba |


Službenici JGP Velika Kladuša, 21. februara 2020., pri ulasku u našu zemlju na prijelazu Velika Kladuša lišili su slobode N.M. (1982.). Provjerama je utvrđeno da je za njim PS Velika Kladuša raspisala potragu zbog krivičnog djela „skidanje ili povreda službenog pečata ili znaka“. Bh. državljanin predat je službenicima PS Velika Kladuša.

Prilikom ulaska u BiH na prijelazu Karakaj, službenici JGP Zvornik 23. februara 2020. lišili su slobode S.J. (1996.) jer ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora. Bh. državljanin predat je službenicima Sudske policije Zvornik. Prethodno, 21. februara 2020., službenici ove jedinice su na istom prijelazu, ali na izlasku iz BiH, lišili slobode M.G. (1966.) jer je za njim PS Zvornik raspisala potragu zbog krivičnog djela „tjelesna povreda“. Državljanin BiH i Republike Srbije predat je službenicima PS Zvornik.

Službenici JGP Brod, 24. februara 2020., lišili su slobode S.S. (1998.), državljanina BiH. Graničnim provjerama utvrđeno je da je za njim Policijska stanica Srebrenica raspisala potragu zbog krivičnog djela „teška krađa“. Kontroliran je na izlasku iz BiH na prijelazu Brod i u toku dana bit će predat nadležnom organu.

 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!