Ljubavni trougao: Suparnika tukao automatskom puškom po glavi

ŽENI MU SLAO PORUKE

Ljubavni trougao: Suparnika tukao automatskom puškom po glavi

Objavljeno na dan 10.06.2019 - 12:05 | Izvor: USKinfo.ba | faktor.ba


Policija iz Prnjavora uhapsila je Mikajla Marinkovića (28) iz Prnjavora zbog sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opće opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policiji je jučer oko dva sata prijavljeno da je u Hitnu pomoć dovezen Pavle P. (30) koji je zadobio povrede, nakon čega je uslijedila istraga, te je pronađen i uhapšen Marinković.

Utvrđeno je da je došao u porodičnu kuću oštećenog, te nakon verbalne rasprave, udarcem automatskom puškom mu nanio povrede u predjelu glave, a zatim je ispalio metke u zid i udaljio se u nepoznatom pravcu.

- U mjestu Hrvaćani, općina Prnjavor, iste večeri, pronađen je osumnjičeni, a također pronađena je i oduzeta puška, okviri za pušku, meci, kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

O svim okolnostima obaviješten je dežurni okružni javni tužilac iz Banje Luke, koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv osumnjičenog dostavi izvještaj za spomenuta krivična djela - saopćeno je iz policije.

Nezvanično saznajemo da je do sukoba došlo jer je Pavle P. navodno slao ljubavne poruke Marinkovićevoj supruzi.

Uhapšenom je utvrđeno i prisustvo alkohola u organizmu.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!