Majka joj je ubila oca a ona je sve to gledala: Jeziva životna priča poznate glumice!

Charlize Theron

Majka joj je ubila oca a ona je sve to gledala: Jeziva životna priča poznate glumice!

Objavljeno na dan 16.02.2019 - 13:05 | Izvor: USKinfo.ba | expresstabloid.ba


Holivudska glumica Charlize Theron ne može da se pohvali sretnim i bezbrižnim djetinjstvom.

Naime, njen otac se borio sa alkoholom, bio je nasilan i njena majka ga je ubila u samoodbrani.

– Tada sam se pravila da se to nije dogodilo, jer nisam željela da pričam o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ko bi želio da priča takvu priču. Niko ne zna kako da reaguje kada im kažete da ti je otac alkoholičar koga ti je ubila majka. Nisam željela da me vide kao žrtvu – otkrila je ona jednom prilikom.

Iako joj je teško da se prisjeća svega što je preživjela, ona je rekla da je tada živjela u konstantom strahu od oca. Svaki dan se budila strepeći kakvo će njegovo raspoloženje biti tog dana.

– Ponosna sam što sam to preživjela – rekla je.

Kada se jedne večeri, njen otac Charles vratio se kući u vidno pijanom stanju i počeo da lupa i prijeti da će puškom upucati suprugu Gerdu i kćerku. Nažalost, ovo nisu bile samo prazne riječi i on je uzeo počeo da puca po Charlizinoj sobi. Uplašena za svoj i život svoje kćerke, Gerda mu je uzela oružje i usmrtila ga, prenosi 24sata.hr.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!