Marija Šerifović objavila emotivni status o susretu sa Azrom Dedić

DUBOKO GANUTA

Marija Šerifović objavila emotivni status o susretu sa Azrom Dedić

Objavljeno na dan 08.11.2019 - 07:16 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Nakon što je Marija Šerifović jučer doputovala iz Beograda kako bi posjetila i upoznala Evropsku prvakinju u ID judu Azru Dedić, objavila je i emotivni status o ovom susretu.

Marija je danas provela nekoliko sati družeći se sa našom prvakinjom, a koliko ju je sve to dotaklo objasnila je u statusu na Facebooku.

"Čula sam da postoji djevojka koja se zove Azra i kojoj je životna želja da mene upozna. Pogledala sam par njenih intervjua i samo je jedan mali detalj presudio da bez ikakve sumnje odložim sve svoje obaveze i da dođem u Sarajevo da je vidim. U jednom od intervjua je rekla da sebe vidi i doživljava kao super heroja. Svi znamo da sam ja dijete u duši pa sam odmah i znala da to mora biti neko poseban. I bila sam u pravu - radi se o djevojci koja ima Down sindrom, ali to je u ovoj priči manje važno", započela je Marija.

Nastavlja objašnjavati kako je najvažnija činjenica kako nju želi vidjeti Evropska prvakinja u judou te kako je to velika čast.

"Azra je od svih nas duplo bolja, duplo hrabrija, duplo uspješnija, duplo pametnija, duplo emotivnija. I najvažnije od svega - ljudi nemojte zaboravljati na ovakve osobe, na ovakve super heroje koje imamo i u Bosni i Hercegovini i u Srbiji i u Hrvatskoj i na čitavom Balkanu. Nemojte zaboraviti da se ipak tamo negdje zahvaljujući njima intonirala himna vaše - naše države. Što se mene lično tiče od danas pa na dalje Azra imaš prijatelja do kraja života, džudo savez takođe i uvijek možete da računate na moju pomoć", zaključila je pjevačica.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!