McGregor: Borba između Habiba i mene u Moskvi bi bila kao iz filmova o Rockyju

ŽELI REVANŠ

McGregor: Borba između Habiba i mene u Moskvi bi bila kao iz filmova o Rockyju

Objavljeno na dan 20.01.2020 - 07:49 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Conor McGregor je spreman za revanš sa Habibom Nurmagomedovom, a otišao je toliko daleko da je njihov dvoboj uporedio sa kultnim filmskim između Rocjkyja Balboe i Ivana Drage.

McGregor je u povratničkom meču nakon godine i po pauze nokautirao Donalda Cerronea nakon samo 40 sekundi, te je najavio kako se želi revanširati za poraz od Habiba zbog kojeg je i napravio veliku pauzu.

Iako iz Nurmagomedovovog tabora nisu oduševljeni idejom i na sve načine pokušavaju izjbeći revanš što je nakon borbe iz oktobra 2018. godine i sam Habib izjavio, Conor je spreman boriti se i u Rusiji.

Podsjetimo, Habib je na skoru 28-0 i naredni meč ima protiv Tonyja Fergusona. Habib je najavio kako u slučaju pobjede želi odraditi 30. borbu u Rusiji i na taj način završiti karijeru.

Conor je izjavio kako je spreman biti taj 30. protivnik, no istakao je kako bi on u tom dvoboju imao podršku ruskih navijača.

"Volim Rusiju i Ruse. Bio sam u Moskvi nedavno, Rusi su velika nacija. Mnogo vole MMA, mnogo vole mene", rekao je Conor i nastavio:

"Borba između Habiba i mene bi bila kao iz filmova o Rockyju. Spreman sam za to iako znam da je Dana White iz Las Vegasa i on želi tu borbu ponovo tamo. Ja sam ipak za to da se borimo u Moskvi jer me ljudi tamo vole viš nego Habiba. Ja sam više Rus nego on", poručio je McGregor.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!