Miralem Pjanić objavio fotografiju s Andreom Pirlom i izazvao lavinu komentara

NASLIJEDIO GA

Miralem Pjanić objavio fotografiju s Andreom Pirlom i izazvao lavinu komentara

Objavljeno na dan 27.09.2019 - 10:31 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Bh. reprezentativac Miralem Pjanić objavio je fotografiju s legendarnim Italijanom Andreom Pirlom, koja je na društvenoj mreži Instagram izazvala mnoštvo komentara.

Pjanić i Pirlo specifični su po tome što obojica imaju izraženu vještinu za šutanje slobodnih udaraca, a mnogi smatraju da je upravo bh. veznjak najbolje moguće rješenje koje je Stara dama mogla pronaći nakon što je Pirlo odlučio napustiti klub.

Pjanić je iz Rome u Juventus stigao 2016. godine, a od tada je postigao mnoštvo pogodaka iz slobodnih udaraca čime je "kupio" navijače Stare dame i s razlogom dobio epitet "prirodnog nasljednika" velikog Pirla.

Ovaj dvojac sastao se nedavno u Torinu nakon čega su objavili fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a uslijedio je veliki broj pozitivnih komentara među kojima su bile i neke poznate ličnosti.

"Majstori, ulje na platnu", napisao je Pjanić u opisu fotografije, a uslijedio je Tottijev komentar "Razmislite zajedno" i komentar Dejana Lovrena "Tata, moćan".

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!