Mirza Teletović obišao Bosansku dolinu piramida

VISOKO

Mirza Teletović obišao Bosansku dolinu piramida

Objavljeno na dan 17.11.2020 - 10:18 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Proslavljeni bh. košarkaš, nekada i NBA igrač, a danas predsjednik Košarkaškog saveza BiH Mirza Teletović posjetio je Bosansku dolinu piramida, a domaćin mu je bio dr. Semir Osmanagić.

Nakon obilaska nekoliko najinteresantnijih lokacija u kompleksu ''Ravne'', Mirza nam je kazao kako je impresioniran viđenim.

- Vrlo je bitno za sve ljude da dođu ovamo, bez nekih predrasuda, da sami sebe uvjere da je ovo jedna originalna priča, izvorski tačna. I ja pozivam sve ljude da dođu ovamo, da vide piramide, da prođu kroz sva iskustva koja sam i ja doživio. Sve zrači pozitivnom energijom i prijateljskom atmosferom, a ljudi koji su ovdje, s dr. Osmanagićem na čelu, iz srca pokušavaju da pokažu svima ovaj projekt, da dokažu svima da se u BiH nalaze piramide i da zaslužuju mnogo veću pažnju od ove koju sad imaju - kazao nam je Teletović.

Inače, ovo je bila još jedna u nizu posjeta vrhunskih sportista Bosanskoj dolini piramida, koju su prije Mirze posjetili i Novak Đoković, Amel Tuka, Damir Džumhur, Džanan Musa, Vlade Divac i drugi uspješni sportisti i sportski radnici.

Foto:N.Smajović/Avaz
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!