Nakon svih ovih godina: Bebek najavio mogući povratak u Bijelo dugme

ŠTA IMA NOVO?

Nakon svih ovih godina: Bebek najavio mogući povratak u Bijelo dugme

Objavljeno na dan 28.01.2020 - 07:02 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Bijelo dugme, kultni jugoslovenski bend čiji hitovi žive i danas, mogli bismo ponovo čuti u punom sastavu. Nekadašnji član Željko Bebek izjavio je kako postoji mogućnost za ponovnom saradnjom, a ostatak benda otvoren je za ovu opciju.

Ljubitelji Bijelog dugmeta posljednji put su ih imali priliku vidjeti zajedno prije 15 godina, kada se četvorka okupila i bezvremenske hitove izvela pred beogradskom, zagrebačkom i sarajevskom publikom. Tajac koji je nastupio nakon toga svako malo bi prekinule glasine o navodnim svađama između kolega, a oni su sve to veoma rijetko komentarisali.

Goran Bregović, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović su krajem 2018. godine bez Željka Bebeka nastupili na Bjelašnici. Početak 2020. godine donio je i interesantan preokret. Bivši član velikog benda, Bebek, preko statusa na Facebooku pokrenuo je nove priče o ponovnom okupljanju Dugmeta.

"Što sam stariji, osjećam da se sve više približavamo jedni drugima. Hoćemo li ponovo biti saradnici, ne znam, ali iz dana u dan sve više mislim na njih. Čarke i svađe između nas više nisu ni važne, sve sam ih zaboravio. Previše je bilo lijepih stvari da bih pamtio svađe", napisao je Bebek.

Producent Bijelog dugmeta Adis Gojak kazao je kako je povratak Bebeka u bend vrlo moguća opcija.

"Iako se još nismo vidjeli i čuli, to je svakako otvorena opcija. Mi bismo voljeli sjesti s njim i porazgovarati o više detalja povratka. Sa sigurnošću mogu reći da su obje strane zainteresovane za ponovnu saradnju", rekao je Gojak.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!