Nastavak uspješne saradnje BH Telecoma i gradske uprave Bihaća

U protekle dvije godine grad Bihać je od raznih taksi i naknada uprihodio ...

Nastavak uspješne saradnje BH Telecoma i gradske uprave Bihaća

Objavljeno na dan 23.04.2015 - 14:16 | Izvor: USKinfo.ba | uskinfo.ba


Grad Bihać u proteklih nekoliko godina uspostavio je izuzetno dobru saradnju sa kompanijom BH Telecom, koja je jedna od najvećih kompanija u našoj zemlji. Potvrda dobre saradnje, te obostrana želja da se ona nastavi i u narednom periodu potvrđena je i na današnjem susretu čelnih ljudi grada Bihaća i BH Telecoma.

Tokom posjete Mirsada Zaimovića, v.d. generalnog direktora BH Telecoma i Damira Midžića, direktora Direkcije BH Telecom Bihać gradonačelniku Emdžadu Galijaševiću, istaknuto je da BH Telecom kao društveno odgovorna kompanija nastavlja i u narednom periodu realizaciju projekata ove kompanije u gradu Bihaću, kao i podršku brojnim sportskim,kulturnim i drugim udruženjima koja egzistiraju u Bihaću.

“U protekle dvije godine grad Bihać je od raznih taksi i naknada uprihodio od BH Telecoma preko 1,5 miliona KM što samo govori koliko ovam kompanija investira u naš grad, a riječ je o modernizaciji telekom mreže ukupne vrijednosti 3 miliona KM. Zahvalio bi se menadžmentu BH Telecoma na spremnosti da naprave novu zgradu u Bihaću u naredne tri godine, ali i na spremnosti da podrže i naša sportska, kulturna i ostala udruženja. Na taj način su pokazali koliko su društveno odgovorna kompanija koja je samo u zadnjih deset godina uplatila preko milijardu KM u federalni budžet i nadam se da će to i građani prepoznati “- kazao je gradonačelnik Galijašević.

Prema riječima direktora Zaimovića , BH Telecom u naredne tri godine planira na području Unsko-sanskog kantona investirati preko 20 miliona KM vrijedne investicione projekte, dodavši da su zadovoljni saradnjom sa gradskom upravom Bihaća.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!