Nezavisni blok formirao inicijativni odbor u Sanskom Mostu

Zadovoljni razvojem NB-a

Nezavisni blok formirao inicijativni odbor u Sanskom Mostu

Objavljeno na dan 09.02.2018 - 09:54 | Izvor: USKinfo.ba | sanainfo.ba


Nezavisni blok nastavlja da se širi Unsko-sanskim kantonom. Sinoć je u S. Mostu i formalno formiran inicijativni odbor za općinu Sanski Most. Na sastanku inicijativnog odbora obratio se Nijaz Kadirić, zastupnik u Skupštini USK-a i koordinator Nezavisnog bloka-a za općinu Sanski Most kao i predsjednik Nezavisnog bloka-a Senad Šepić, zastupnik u Parlamentu BiH. 

Predsjednik NB-a Senad Šepić još jednom je iskazao svoje zadovoljstvo razvojem Nezavisnog bloka na USK-u i podršci novoj politici ravnomjernog regionalnog razvoja na prostoru cijele zemlje kao preduslovu za ostanak mladih i razvoj BiH. Poseban akcenat je dat na saradnji sa dijasporom i uključivanje dijaspore u izborni proces u BiH. 

Nijaz Kadirić je naglasio važnost političkog jačanja Nezavisnog bloka na USK-u a posebno u S. Mostu kako bi se stvorila jaka alternativa sa boljom, sposobnijom i poštenijom politikom u odnosu koju trenutno ima S. Most. 

Nakon S. Mosta osnivanje incijativnih odbora nastavlja se u Cazinu, Bužimu, Krupi i Velikoj Kladuši. 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!