Nikad nije kasno: Ne zaboravite glasati - Elly Ramić treba vašu podršku za polufinale

Glasanje počinje u ponoć i traje 24 sata

Nikad nije kasno: Ne zaboravite glasati - Elly Ramić treba vašu podršku za polufinale

Objavljeno na dan 07.05.2018 - 21:08 | Izvor: USKinfo.ba |


Nastavlja se potraga za zvijezdom šoua “Nikad nije kasno”, a ovog ponedjeljka osam talentovanih pjevača pokušaće da pred milionskim auditorijumom ostvari svoj davno sanjani san. Kandidati su sve bliži svom cilju da postanu zvijezde u poznim danima, a kako se približavamo polufinalu, tako je i atmosfera u žiriju i među pjevačima sve vrelija i napetija.

U igri je naravno i Bišćanin Elvir Elly Ramić, kojem za prolazak u polufinale treba i naša podrška. Nema sumnje da će Elly dobro odraditi svoj dio posla, a vjerujemo da ni pomoć sugrađana i gledaoca iz regije neće izostati.

Dobro poznata lica veterana, garant su sjajne zabave ponedjeljkom. Parada kvalitetne muzike i dobrih vibracija očekuje nas i u nastavku četvrtog kruga natjecanja. Vidjet ćemo nove zanimljive duele pjevača, a podršku im daju prijatelji i obitelj, s kojima na svoj šarmantan način komunicira Žika Jakšić. Uz poznate hitove, evergreene, tradicionalne pjesme i pop rock, zabava je nikad bolja! U svojstvu žirija ovoga puta uz Sašu Miloševića Mareta našli su se Neda Ukraden i Saša Ilić. U borbi za polufinale ovog ponedeljka bore se Elvir Elly Ramić, Nebojša Milutinović, Kristina Voiku, Vladanka Đurđević, Nevres Hadžić, Slobodan Vasić, Rizo Koljenović i Boris Stanojević.

Podržimo našeg Elvira Ramića. Glasanje počinje u ponoć i traje 24 sata. Glasati možete OVDJE 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!