Nova popularna značajka stiže u Messenger

Tech

Nova popularna značajka stiže u Messenger

Objavljeno na dan 02.03.2020 - 12:51 | Izvor: USKinfo.ba | ba.n1info.com


U najvećoj društvenoj mreži svijeta odustali su od softverskih robota za brbljanje u korist značajke koja se dosad pokazala vrlo popularnom

Pojedinim korisnicima već je stiglo redizajnirano izdanje Facebookove aplikacije za izravnu razmjenu poruka Messenger, u kojme je povećan naglasak na značajki Stories.

Ta značajka omogućava privremeno dijeljenje fotografija i video zapisa s prijateljima. Nakon 24 sata fotografije i video zapisi bivaju obrisani.

Pokazala se prilično uspješnom na Instagramu (pola milijarde aktivnih korisnika dnevno u siječnju ove godine), a hvata zalet i na samom Facebooku.

Značajka Stories je u Messengeru dobila vlastitu karticu umjesto malog prikaza pri vrhu popisa kontakata na Facebooku.

Iz novog Messengera također je izbačena kartica Discover, u kojoj ste dosad mogli naći na tisuće automatiziranih softverskih robota kojima ste mogli postavljati pitanja o poslovanju, igrati igre i kupovati.

Značajka Stories nije izvorno nastala u Facebooku i Instagramu, već u Snapchatu. U najvećoj društvenoj mreži svijeta očekivali su kako će botovi za brbljanje postati načinom na koji komuniciramo, ali to se nije dogodilo, piše Tportal.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!