Novi detalji: Migrant izboden na drugoj lokaciji, pa bježeći od druge grupe pao kod Gradskog vrtića

Dvadesetčetverogodišnji Afganistanac

Novi detalji: Migrant izboden na drugoj lokaciji, pa bježeći od druge grupe pao kod Gradskog vrtića

Objavljeno na dan 07.06.2019 - 16:10 | Izvor: USKinfo.ba |


 

U 12:55 minuta Policijskoj stanici Bihać prijavljen je sukob nekoliko desetina osoba u blizini Gradskog parka i vrtića u Bihaću. Kako se očevici izjavili za portal USKinfo.ba sukobilo se između dvadeset i trideset migranata, a posljedica sukob je i izbodeni dvadesetčetverogodišnji Afganistanac. 

Policija je privela nekoliko osoba koje dovodi u vezi sa ovim događajem. Naša ekipa razgovarala je i sa portparolom MUP-a USK-a, ali i dežurnim doktorom u Kantonalnoj bolnici dr. Irfan Ljubijankić.

Ono što je čudno u ovom slučaju jeste da na licu mjesta gdje je pronađen migrant nije bilo ni kapi krvi. Neslužbeno smo iz izvora bliskih policiji saznali da je do okršaja u kojem je izboden migrant došlo na drugoj lokaciji, a da je povrijeđeni bježao od grupe migranata i uspio doći do Gradskog vrtića gdje je pao od posljedica povreda. Tu se onda sukob nastavio, a posljedice su sada već poznate. 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!