Obavještenje stipendistima Općine Velika Kladuša

USK

Obavještenje stipendistima Općine Velika Kladuša

Objavljeno na dan 24.11.2021 - 08:23 | Izvor: USKinfo.ba | radiovkladusa.ba / Foto: radiovkladusa.ba


Općina Velika Kladuša obavještava sve svoje stipendiste, ukoliko to nisu učinili do sada, da odmah, a najkasnije do 30. novembra tekuće godine, u skladu sa članom 2. Ugovora o stipendiranju, dostave uvjerenje o svom statusu na fakultetu u akademskoj 2021/22. godini. Obaveza dostavljanja uvjerenja se odnosi na stipendiste iz akademske 2020/21. godine, kao i stipendiste Općine iz ranijih godina, a koji još uvijek nisu dostavili dokaz o završetku godine studija za koju su primali stipendiju.

 Također želimo podsjetiti stipendiste Općine Velika Kladuša koji su diplomirali, a nisu dostavili dokaz o završetku studija, da su obavezni dostaviti uvjerenje o diplomiranju ili ovjerenu kopiju diplome. Protiv stipendista koji u ostavljenom roku ne dostave traženo uvjerenje bit će poduzete mjere u skladu sa ugovorom o stipendiranju.

Uvjerenje se može dostaviti poštom na adresu: Općina Velika Kladuša, 77230 Velika Kladuša, Ulica Hamdije Pozderca broj 3, ili neposredno predati u Službu za upravu, društvene djelatnosti i zajedničke poslove u zgradi Općine.

Za sve dodatne informacije stipendisti mogu kontaktirati Službu za upravu, društvene djelatnosti i zajedničke poslove, telefonom na broj: 037-770-030, lokal 231 ili e-mailom: vkladusa@bih.net.ba.

Cjelokupni dokument možete pogledati OVDJE.

 
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!