Oglasio se Davor Dragičević: Ako mi se nešto dogodi, zna se ko su krivci

Na Facebook grupi ''Pravda za Davida''

Oglasio se Davor Dragičević: Ako mi se nešto dogodi, zna se ko su krivci

Objavljeno na dan 07.01.2019 - 13:49 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Na Facebook grupi “Pravda za Davida” oglasio se Davor Dragičević, otac ubijeng mladića Davida, koji je posljednji put viđen u Banjoj Luci 31. decembra.

On je poručio da traži da se slučaj njegovog ubijenog sina Davida prebaci u Tužilaštvo BiH.

– Još uvijek sam zdrav, pri zdravom razumu nisu uspjeli da me likvidiraju. Mogu me fizički ubiti, ali ono što mi nikad neće uzeti to je istina i pravda za Davida. Cijeli fokus su htjeli da skrenu sa istrage ko je ubio Davida Dragičevića, a to je osnovno što nam u ovom trenutku treba. Ko je ubio Davida Dragičevića, recite da znamo. Zato je jedini zahtjev da se predmet prebaci na Državno tužilaštvo. Nijednu grešku, ništa nismo uradili tokom ovih 10 mjeseci. Ako mi se nešto desi, zna se ko je kriv – poručio je Davor.

Poručio je ljudima iz grupe Pravda za Davida da nemaju sebi šta zamjeriti te da vlasti uradile isto i da nisu bili na ulici.

– Ja idem do kraja, s vama ili bez vas. Ja nikad neću odustati. . Ubili su mi dijete. Mir Božiji, Hristos se rodi svim pravoslavnim vjernicima. Nek im dođe mir u kuću. Nek budu danas sa svojim porodicama,

Kompletnu poruku možete pogledati u priloženom videu.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!