Ovako se brani Đorđe koji je satima tukao djevojku: Nisam je htio baš toliko prebiti

Nakon što se satima iživljavao nad Ivanom

Ovako se brani Đorđe koji je satima tukao djevojku: Nisam je htio baš toliko prebiti

Objavljeno na dan 15.03.2019 - 19:58 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića, koji je uhapšen nakon što je brutalno pretukao svoju djevojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Novom Sadu, pred tužiocem se branio da "nije htio toliko je prebiti".

- Poludio sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam htio da ode tako daleko - pravdao se Lacković u Osnovnom sudu u Novom Sadu, prenosi"Blic".

On je u utorak zvjerski pretukao i mučio djevojku Ivanu (22) u iznajmljenom stanu gdje su zajedno živjeli.

Pomahnitali Đorđe se nad nesretnom djevojkom iživljavao satima, motkom joj izlomio rebra, sjekao je nožem po licu i butinama, bacio je na radijator i pekao joj ruke peglom.

Đorđe je istog dana uhapšen, a zatim je izveden pred tužioca u Osnovnom sudu u Novom Sadu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

- Kazao je da mu je zbog ljubomore pao mrak na oči. Priznao je da ju je dugo tukao, ali da nije ni bio svjestan koliko je daleko otišao u tome - kazao je izvor blizak istrazi za "Blic".

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!