Pas tragač Šmeki našao trag El-Emina Hadžića u jednoj od vikendica na Ponijerima

KOD KAKNJA

Pas tragač Šmeki našao trag El-Emina Hadžića u jednoj od vikendica na Ponijerima

Objavljeno na dan 08.01.2019 - 12:13 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Pripadnici Gorske službe spašavanja - stanica Sarajevo, izašli su jutros na Ponijere s potražnim psom Šmekijem kako bi nastavili potragu za nestalim 22-godišnjim El-Eminom Hadžićem čiji je nestanak prijavljen u četvrtak.
Kako je saopćeno iz GSS-a, Šmeki je u jednoj od vikendica našao Hadžićev trag, a identitet je potvrdio na pet uzoraka. Pretpostavlja se da je Hadžić prespavao u navedenom objektu. 

"Timovi GSS-a su na terenu, a potražni pas sa svojim vodičem nastavlja potragu te će pokušati utvrditi putanju kretanja i nastojati policiji olakšati pronalazak nestale osobe", saopćeno je iz GSS-a.

Teren već danima pretražuju pripadnici GSS-a FBiH, Federalne uprave civilne zaštite, policija, kao i mnogobrojni volonteri. Zbog velikih količina snijega posljednja dva dana je nemoguće pretraživati teren detaljno.

Svi se nadaju da je Hadžić živ i da će ga uskoro pronaći. Nestao je u četvrtak kada je izašao iz vikendice samo u čarapama.

Pripadnici GSS-a i FUCZ su u stalnom kontaktu s Hadžićevom porodicom i prijateljima, a apelovali su na sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju da im se obrate i na taj način pomognu da se ovaj mladić pronađe.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!