Pjevač i gitarista bihaćke grupe ''The Babe Barbarella'' do petka na kućnom liječenju

Nakon što se probudio iz kome

Pjevač i gitarista bihaćke grupe ''The Babe Barbarella'' do petka na kućnom liječenju

Objavljeno na dan 13.06.2019 - 06:56 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Pjevač i gitarista bihaćke grupe "The Babe Barbarella" Arslan Handukić, nakon što se 29. maja probudio iz kome, uskoro bi mogao biti otpušten iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, potvrđeno nam je iz ove medicinske institucije.

Handukić je bio teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koju su članovi ove grupe doživjeli na putu Bosanska Krupa – Bosanska Otoka, u mjestu Stragarić. U toj nesreći smrtno je stradao granični policajac.

Povrijeđeni Handukć je, nakon zbrinjavanja u Kantonalnoj bolnici „Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću, prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli, gdje se uspješno oporavlja.

- Pacijent je bio na intenzivnoj njezi, ali je prebačen na Kliniku za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Oporavlja se dobro i do kraja ove sedmice bit će pušten na kućno liječenje - rečeno je za „Avaz“ iz Službe za komunikacije UKC-a Tuzla.

Teška nesreća desila se 12. maja, kad su se momci bihaćkog benda "The Babe Barbarella" vraćali s nastupa u Banjoj Luci. Oni su se svojim vozilom VW Tuaran sudarili s Audijem 100, u kojem su bili granični policajci, koji su tog jutra krenuli preuzeti smjenu na graničnom prijelazu u Bosanskom Novom. U ovoj stravičnoj nesreći poginuo je granični policajac Jasmin Gerzić.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!