Plata Edina Džeke mogla bi biti problem transfera u Inter, procurili detalji sastanka!

Klubovi žele razmjenu

Plata Edina Džeke mogla bi biti problem transfera u Inter, procurili detalji sastanka!

Objavljeno na dan 30.01.2021 - 19:14 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Italijanski novinar Gianluca Di Marzio javlja da je danas u Milanu održan sastanak predstavnika Rome i Intera o razmjeni igrača Edina Džeke i Alexisa Sancheza te da nije nemoguće da pomenuti dvojac promijeni sredinu do kraja prijelaznog roka.

Objavljeno je da su sastanku prisustvovali sportski direktori klubova - Piero Ausilio i Tiago Pinto, a da nakon svega nisu bili raspoloženi za davanje izjava novinarima koji su saznali lokaciju i stigli po više informacija.

Dalje se piše da su oba kluba zainteresovana za ovaj vid saradnje, posebno Roma koja mora pronaći rješenje zbog svađe Džeke i trenera Paula Fonsece, a navodi se da se posao može zaključiti jedino kao razmjena igrača.

Razlika između bruto plate igrača je tri miliona, a iz Intera su navodno poručili da Džeki ne mogu dati platu u istom iznosu kao Roma.

Na kraju se navodi da će pregovori biti nastavljeni sutra, a da trener Intera Antonio Conte nema ništa protiv ove razmjene jer je i sam veliki ljubitelj našeg napadača i ranije ga je pokušavao dovesti u klub.

Još jednom podsjećamo, Džeko je već danima u sukobu s trenerom Fonsecom, zbog čega mu je klub oduzeo kapitensku traku, a ni on sam prema pisanju medija iz Italije ne bi imao ništa protiv da karijeru nastavi u Interu.

Prošlog ljeta naš napadač bio je na korak od prelaska u Juventus, ali je sve propalo jer Roma nije uspjela dovesti Milika.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!