PODRŠKA DEMOKRATSKE FRONTE BUŽIM NEDŽADU KUDELIĆU!

PRIJEVREMENI IZBORI

PODRŠKA DEMOKRATSKE FRONTE BUŽIM NEDŽADU KUDELIĆU!

Objavljeno na dan 11.02.2019 - 12:57 | Izvor: USKinfo.ba | buzim-danas.com


Na poziv članova Općinske organizacije Demokratske fronte Bužim i predsjednika Senada Kaukovića, nezavisni kandidat za načelnika općine Bužim Nedžad Kudelić, prisustvovao je sastanku općinskog odbora ove stranke gdje je predstavio svoj plan i program ali i otvoreno razgovarao o brojnim otvorenim pitanjima.

Članovi Općinskog odbora DF imali su dosta pitanja za sadašnjeg vršioca dužnosti Općinskog načelnika i kandidata na prijevremenim izborima Nedžada Kudelića, posebno zbog niza dezinformacija i poluinformacija koje se ovih dana plasiraju u cilju zbunjivanja biračkog tijela. Konkretni odgovori, jasan plan i iskrenost nezavisnog kandidata opredijelilo je članove Općinskog odbora  DF-a da daju punu podršku nezavisnom kandidatu Nedžadu Kudeliću.

„ Općinska organizacija DF-a Bužim je jedinstvena u podršci nezavisnom kandidatu za načelnika općine Bužim iz više razloga. Jedan od glavnih razloga za ovakvu odluku je veliko iskustvo, poštenje i iskrenost Nedžada Kudelića kao čovjeka. Večeras smo čuli prave informacije i dobili odgovore na naša  brojna pitanja što nas posebno raduje. Vjerujemo da je došlo vrijeme da za načelnika biramo čovjeka sa iskustvom i vizijom, ali sto tako vjerujemo da će svi Bužimljani i Bužimljanke prepoznati dosadašnji rad  i podržati Nedžada na prijevremenim izborima za načelnika“- istakao je predsjednik DF-a Senad Kauković.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!