Počinje sezona: Hajdučka česma svoja vrata posjetiocima, gostima i prijateljima otvara u petak, 15. marta.

Seosko domaćinstvo

Počinje sezona: Hajdučka česma svoja vrata posjetiocima, gostima i prijateljima otvara u petak, 15. marta.

Objavljeno na dan 07.03.2019 - 10:08 | Izvor: USKinfo.ba |


Desetak godina sa ljubavlju pravljen, restoran u kojem se kuhaju gotovo svi bosanski specijaliteti i jela sa roštilja po ukusnim recepturama, te se peče mlada jagnjetina sa prelijepih pašnjaka našeg kraja, samo su neke od usluga restorana Hajdučka česma.

Hajdučka česma svoja vrata posjetiocima, gostima i prijateljima otvara u petak, 15. marta.

U našem gazdinstvu možete organizirati razne proslave, svadbe, rođendane I poslovne sastanke, te se lijepo opustiti poslije obilaska Nacionalnog parka “Una”, na Štrbačkom buku. Bilo da ste u prolazu ili došli maksuz željeli bi da se kod nas osjećate kao kod svoje kuće, sve u želji da vam što više ugodimo, te da ovo bude kao vaš drugi dom. Kod nas možete i prespavati, u luksuznim sobama ili bungalovima, ovisno o vašoj želji.

Etno domaćinstvo „Hajdučka česma“ je zamišljeno kao odmorište za svakog putnika namjernika koji će bar da svrati, prošeta i napije se prave izvorske vode iz česme, koja je obnovljena nakon rušenja, a datirala je iz 1804. godine.

U sam vizuelni identitet loga ubačena je ruka, koja drži sablju, ne simoblizirajući moć i napad, već odbranu iz onog doba, neovisno o vjeri, da brani svoje, te pomaže slabe i nemoćne, da bi kraj ostao slobodan, a ljudi u njemu veseli i u berićetu, te uvijek gostoljubivi za svakoga. Najsrdačnije vas pozivamo da nas posjetite i priuštite nam zadovoljstvo vašim dolaskom. Neka ovo bude restoran za cijelu vašu obitelj.

Hajdučka česma – Usluge:

-Restoran
-Odmorište
-Prenoćište
-Izvorska voda
-Etno selo
-Camp
-Jela sa roštilja
-Biciklizam
-Svadbe
-Poslovni sastanci
-Rođendani
-Proslave

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!