Pojedini portali prenijeli vijest o napadu na policiju u Vrnograču - MUP USK: Niti smo napadnuti, niti su nas mještani spašavali!

Migrantska kriza

Pojedini portali prenijeli vijest o napadu na policiju u Vrnograču - MUP USK: Niti smo napadnuti, niti su nas mještani spašavali!

Objavljeno na dan 16.09.2020 - 10:21 | Izvor: USKinfo.ba |


Na određenim lokalnim portalima, objavljena je "vijest" kako su pripadnici MUP-a USK-a sinoć napadnuti u Vrnograču, Velika Kladuša.

Kako tvrde, migranti su policiji pokušali oduzeti oružje, ali su im u pomoć priskočili mještani, te je izbjegnut veći sukob.

Ovu "informaciju" provjerili smo u MUP-u.

Niti su naši pripadnici napadnuti, niti su im mještani priskočili u pomoć. Dobili smo mi prijavu od strane građane da se nekoliko većih grupa migranata kreće kroz to naselje, ali po dolasku na lokaciju, policija nije zatekla nikog. Nikakvih intervencija nije bilo, a pogotovo tih stvari koje su napisane, rekao je portparol Uprave policije MUP-a USK-a Ale Šiljdedić za USKinfo.ba


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!