Marketing USKinfo.ba
Pokušaj ubistva sinoć u Bihaću - Donesen pred MUP sa teškim povredama u predjelu vrata

Migrantska kriza

Pokušaj ubistva sinoć u Bihaću - Donesen pred MUP sa teškim povredama u predjelu vrata

Objavljeno na dan 28.09.2020 - 09:35 | Izvor: USKinfo.ba |


Policija je sinoć u 23:40 sati dobila dojavu od N.N. lica da u ulici Muhsina Rizvića u naselju Luke leži migrant koji ima povrede nanesene najvjerovatnije hladnim oružjem.

Dolaskom na lokaciju pripadnici MUP-a USK-a nisu pronašli nikakve tragove, kao ni povrijeđenu osobu niti bilo koje drugo lice.

Međutim, nedugo poslije, četiri migranta su donijeli povrijeđenu osobu na raskrsnicu ulica 502. Viteške brigade i 5. Korpusa, odnosno ispred zgrade MUP-a USK-a, potvrdio je Ale Šiljdedić portparol Uprave policije MUP-a USK-a za USKinfo.ba

Osoba je imala povrede u predjelu vrata, prebačena je u DZ Bihać, pa u Kantonalnu bolnicu Dr. Irfan Ljubijankić. Konstatovane su teške tjelesne povrede.

Dežurna tužiteljica je slučaj okarakterisala kao KD Pokušaj ubistva, naređena je daljna istraga, a uviđaj je nastavljen i jutros, potvrdio je Šiljdedić za USKinfo.ba

Četiri osobe koje su donijele povrijeđenog migranta su iz Afganistana, dok identitet povrijeđenog lica nije utvrđen. On ne može komunicirati, pa se više informacija očekuje dok se oporavi.

Foto: Arhiva USKinfo.ba


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJEST
KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!