Marketing USKinfo.ba
Policajac izazvao skandal: Djevojci u baru pokazivao fotografije tijela Kobea i Gigi

POTVRDIO I ŠERIF

Policajac izazvao skandal: Djevojci u baru pokazivao fotografije tijela Kobea i Gigi

Objavljeno na dan 01.03.2020 - 14:45 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Najmanje jedan policajac iz Los Angelesa fotografisao je mrtva tijela košarkaša Kobea Bryanta, kćerke Gigi i ostalih sedmoro poginulih nakon pada helikoptera, što je kasnije pokazivao u baru, prenosi TMZ koji je prvi i objavio da je do nesreće došlo.

Iako su ovaj skandal pokušao zataškati, ipak je otkriveno da su policajci zloupotrijebili svoj položaj i pokazivali drugima fotografije s mjesta nesreće na kojima se vide tijela poginulih.

Ured šerifa je, kako piše TMZ, poslao dopis u kojem su zaposleni zamoljeni da prijave grešku i izbrišu fotografije kako se one ne bi dalje širile.

Američki mediji imaju informaciju da je jedan novajlija u policiji fotografisao mjesto nesreće i tijela, što je zatim pokazivao djevojci koju je pokušao impresionirati, a to je prijavio konobar.

Kada je TMZ pozvao šerifa da provjeri vjerodostojnost ove priče, rečeno im je da se u policiji za ovaj slučaj zna već tri sedmice, ali se problem rješavao u tajnosti.

Nije poznato da li je, kako se navodi, mladi policajac jedini zloupotrijebio položaj te javno pokazivao fotografije s mjesta nesreće.

Ova vijest je šokirala i Kobejevu udovicu Vanessu Bryant, a advokat porodice Gary Robb je istakao nadu da će onaj koji je ove fotografije pokazivao naići na žestoke disciplinske mjere i da se te fotografije neće dalje širiti.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!