Policajac u Orašju osumnjičen za bludničenje nad djevojčicom

ZATRAŽEN PRITVOR

Policajac u Orašju osumnjičen za bludničenje nad djevojčicom

Objavljeno na dan 02.10.2018 - 15:08 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Policajac u Orašju osumnjičen je da je počinio krivično djelo bludne radnje, a Tužilaštvo Posavskog kantona za nejga je zatražiulo produženje pritvora.
Kako prenosi 24sata.hr, u utorak, 25. septembra u 10.30 sati Policijska stanica Orašje zaprimila je krivičnu prijavu za djelo bludne radnje koje je počinio muškarac (50). 

Policija je po prijavi izvijestila dežurnog istražitelja kriminalističke policije, koji je po nalozima Tužilaštva poduzeo zakonom predviđene mjere. Zbog navedenog krivičnog djela osumnjičeni muškarac je 26. sepetmbra uhapšen. 

Dan poslije Tužilaštvo je produžilo mjeru zadržavanja zbog osnovane sumnje da je uhićeni izvršio kazneno djelo.Tužilac koji vodi postupak potvrdio je kako je predložio određivanje pritvora za osumnjičenog. Pritvor su zatražili zbog bojazni da bi osumnjičeni muškarac mogao utjecati na svjedoke ili da bi mogao pobjeći te zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Prema nezvaničnim informacijama on je počinio bludne radnje nad sedmogodišnjom djevojčicom. Dalje se navodi da je navedeni muškarac seksualno zlostavljao svoju pastorku.TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!