Policija pretresla stan u Bosanskoj Krupi, uhapšeni otac i sin, pogledajte šta je sve pronađeno (FOTO)

Sektor kriminalističke policije

Policija pretresla stan u Bosanskoj Krupi, uhapšeni otac i sin, pogledajte šta je sve pronađeno (FOTO)

Objavljeno na dan 29.07.2019 - 09:09 | Izvor: USKinfo.ba |


Dana 25.07.2019. godine pripadnici Sektora kriminalističke policije su na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja i Naredbe za pretres Općinskog sud Bosanska Krupa izvršili pretres stana i pomoćnog objekta E.A. rođen 1969.  godine iz Bos. Krupe.

Prilikom pretresa pronađena je određena količina suhe zeljaste materije upakovane u PVC folije koja izgledom asocira na „marihuanu“ , određena količina tableta upakovanih u metalnu kutiju, te određena količina praškaste materije upokavone u aluminijske folije. Također je pronađen i određeni iznos novca u različitim apoenima konvertabilnih maraka i eura za koje se sumnja da potiče od prodaje narkotika, lula za konzumiranje narkotita, vaga za precizno mjerenje i dva mobilna telefona.

Po završetku pretresa sva pronađena sredstva i predmeti su izuzeti, dok su E. A. i njegovi sin E. A. rođen.1996. godine lišeni slobode i nad istima se provodi kriminalistička obrada zbog sumnje da su počinili krivično djelo „nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“, navodi se u saopćenju MUP-a USK-a.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!