Policija traga za razbojnikom Adnanom Bajrićem

JESTE LI GA VIDJELI?

Policija traga za razbojnikom Adnanom Bajrićem

Objavljeno na dan 07.11.2019 - 14:35 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Sarajevski policajci obavijestili su javnost da tragaju za razbojnikom Adnanom Bajrićem koji se tereti za razbojništvo počinjeno jučer ujutru u ulici Salke Lagumdžije u općini Novi Grad.

Kako je saioopćeno, policijski službenici Odjeljenja za imovinske delikte Sektora kriminalističke policije, Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo tragaju za 42-godišnjim Bajrićem, sinom Ahmeta, koji je inače rođen u Doboju gdje ima prijavljeno mjesto prebivališta.

Bajrić inače boravi kao podstanar u iznajmljenim kućama i stanovima na području Kantona Sarajevo, kažu iuz MUP-a KS.

"Molimo građane da, ukoliko posjeduju informacije o kretanju ili boravku pomenute osobe, o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona: 033/ 206-666 ili 122, odnosno najbližu policijsku stanicu", pozivaju iz MUP-a KS.

Bajrić je jučer u Novom Gradu uz prijetnju pištoljem otuđio od B. L. iz Mokrog određenu sumu novca, nanijevši joj povrede, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu. Povrijeđenoj su ekipe Hitne pomoći ukazale ljekarsku pomoć, a potom je prevezena u sarajevsku bolnicu gdje su joj konstatovane teške tjelesne povrede.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!