Pomozimo joj u njenoj borbi: Almira iz Bihaća hitno mora na transplantaciju koštane srži!

!

Pomozimo joj u njenoj borbi: Almira iz Bihaća hitno mora na transplantaciju koštane srži!

Objavljeno na dan 17.07.2019 - 07:38 | Izvor: USKinfo.ba | cazin.net


Almiri Imširović iz Bihaća potrebna je pomoć svih dobrih ljudi.

Njena borba za normalan život započela je još 2003. godine, kada joj je u Tuzli otkrivena autoimuna hemolitička anemija sa hladnim antiglutininima, što je, jednostavnije rečeno, hemoliza krvi. Nažalost, tu problemi ne završavaju te joj 2015-te godine otkrivaju i multiplimjelom - zloćudni rak koštane srži.

Još od tada, Almira se lavovski bori za svoj život.

"Moja mama je do sad u Zagrebu primila 17 od ukupnih 24 kemoterapija, koje bi po planu do kraja augusta bile uspješno primjenjene. Da bi se multiplimijelom potpuno odstranio pred njom je teška bitka, a to je hitna transplatacija koštane srži, koja je predviđena već za početak septembra. Transplatacija bi se obavila u Zagrebu, a iznosi 17.372,48 eura", kazala je Almirina kćerka koja je i putem svog FB profila zatražila pomoć od ljudi velikog srca.

Ovim putem apelujemo na sve ljude dobre volje da pomognu ovoj mladoj ženi i u skladu sa svojim mogućnostima izvrše uplate na dolje navedeni broj računa kako bi Almira što prije ozdravila i vratila se svojoj porodici.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!