Marketing USKinfo.ba
VIDEO - Popularni hrvatski voditelj Šprajc: Bolje da predsjednica Grabar-Kitarović nekada i ne govori

MEDIJI

VIDEO - Popularni hrvatski voditelj Šprajc: Bolje da predsjednica Grabar-Kitarović nekada i ne govori

Objavljeno na dan 07.09.2017 - 12:25 | Izvor: USKinfo.ba | nap.ba


U anketi na RTL televiziji objavljena u srijedu navečer građani Hrvatske su za najpozitivnijeg političara u ovoj zemlji najviše glasova dali praznoj rubrici, dok je na drugom mjestu hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović a na trećem premijer Andrej Plenković.

Čak 23 posto glasača u RTL-ovoj anketi misli da niti jedan političar u Hrvatskoj nije pozitivan, dok je tek nešto manje od 16 posto glasača reklo da je predsjednica Grabar-Kitarović najpozitivnija političarka u Hrvatskoj.

Popularni hrvatski voditelj Zoran Šprajc napravio je šalu u sinoćnjem dnevniku, pa je kao gosta dnevnika ugostio imaginarnog političara kojeg je nazvao 'niko'.

„Da, Vi se kao Nitko možda osjećate Nikako, ali zamislite tek kako se sad osjećaju ovi ostali koji su dosad mislili da su Netko?“, pitao je Šprajc zamišljenog gosta.

„Ali kako ste uspjeli u tako relativno kratkom roku, napraviti ovako dobar politički rezultat, osobito kako ste uspjeli prestići dosad izuzetno popularnu predsjednicu? Mislite da je tajna vašeg uspjeha što za razliku od nje vi pazite što govorite, tj. ne govorite ništa? Dobro, predsjednica možda govori sve i svašta, nekad možda bolje da i ne govori, ali evo prestigli ste i premijera koji govori malo a kad govori kao da ništa ne govori? Kako ste to uspjeli pobijediti?“, pitao je Šprajc.

Predsjednica Hrvatske narušila je posljednjih mjeseci odnose između Bosne i Hercegovine i Hrvatske, nakon što u kontinuitetu BiH proglašava utočištem ekstremista, ne obazirući se na izjave zvaničnih bh. institucija da već mjesecima niti jedan bh. državljanin nije otišao na neko od stranih ratišta.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!