Porsche Taycan uhvaćen bez kamuflaže

PRIJE PREMIJERE

Porsche Taycan uhvaćen bez kamuflaže

Objavljeno na dan 01.07.2019 - 10:30 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Premijera prvog potpuno električnog modela iz Porschea već odavno je jedan od najiščekivanijih automobilskih događaja, a kako se bliži datum premijere počinju se pojaljivati i fotografije Taycana sa malo ili skoro nimalo maski i kamuflaže.

Dok je većina prototipova Taycana do sada uslikana na stazi Nurburgring, ovaj put je skoro potpuno nemaskiran Taycan uslikan na ulicama Kine.

Ovaj prototip Taycana je "uhvaćen" neposredno ispred hotela Peninsula u Šangaju. Ovime je jasno da se Porsche snažno pozicionirao za kinesko tržište, koje je u ovom desetljeću postalo ogromno i utjecajno automobilsko tržište.

Ovaj Taycan sa fotografija jedva da je pokriven kamuflažom i to samo kako bi se prikrio njegov dizajn C-stuba i nekoliko posebnih detalja. Bočni otvori na fotografijama su zapravo naljepnice, kao i dnevna svjetla i svjetla za maglu sprijeda. Zadnja svjetla su bila skrivena i crnom trakom, dok su ispušni otvori, nravno, lažni. S druge strane, točkovi su znatno odstupali od prethodnih špijunskih snimaka.

Potvrđeno je da će Porsche Taycan imati globalnu premijeru u septembru ove godine za modelsku 2020. godinu. Za one koji preferiraju veću kabinu i neznatno povišenu podnicu karavan/crossover pod imenom Taycan Cross Turismo je takođe potvrđen za sljedeću godinu.

 


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!