Potvrđeno za USKinfo.ba - Tragedija u Velikoj Kladuši - Izgubio život prilikom sječe šume iznad porodične kuće

Stabandža

Potvrđeno za USKinfo.ba - Tragedija u Velikoj Kladuši - Izgubio život prilikom sječe šume iznad porodične kuće

Objavljeno na dan 24.09.2020 - 09:48 | Izvor: USKinfo.ba |


U Stabandži, općina Velika Kladuša jučer se desila nesreća u kojoj je smrtno stradala osoba rođena 1961, iz navedenog mjesta.

Policija je dobila prijavu preko Doma zdravlja Bužim u 17:45 sati, od strane dežurnog radnika. On je prijavio da je u ovu ustanovu dovezeno beživotno tijelo. Smrt je nastupila zbog povreda u predjelu glave. U razgovoru sa sinom, saznali smo da je unesrećenom palo drvo na glavu prilikom sječe šume iznad porodične kuće. Policija i dežurni tužilac su stigli na lokaciju, obavljen je uviđak. Tužilac je događaj okarakterisao kao nesretan slučaj, odnosno ocijenio da nema elemenata krivičnog djela, izjavio je za USKinfo.ba Ale Šiljdedić, portparol Uprave policije MUP-a USK-a.

Foto: Ilustracija

 


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJEST
KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!