Premijer Ružnić potvrdio za USKinfo.ba - Sutra sjednica Vlade Unsko-sanskog kantona, raspravlja se o prijedlozima naredbi

Vlada USK-a

Premijer Ružnić potvrdio za USKinfo.ba - Sutra sjednica Vlade Unsko-sanskog kantona, raspravlja se o prijedlozima naredbi

Objavljeno na dan 23.03.2021 - 08:56 | Izvor: USKinfo.ba |


Vlada Unsko-sanskog kantona sutra u 10 sati će održati sjednicu na kojoj će raspravljati o jučerašnjim prijedlozima naredbi, odnosno pooštravanju mjera, potvrdio je za USKinfo.ba premijer USK-a Mustafa Ružnić.

Podsjećamo, u Bihaću je jučer održana sjednica Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Unsko-sanskog kantona zbog pogoršane epidemiološke situacije.

Nakon sjednice, ministrica zdravstva Nermina Ćemalović je medijima rekla kako su Vladi uputili tri prijedloga novih naredbi.

Radi se o pomjeranju "policijskog sata" za dva sata ranije. Tako bi zabrana kretanja za građane trajala od 21:00 do 05:00 sati.

Pored ovog traži se i uvođenje zabrane posjeta staračkim domovima, kao i zabrana održavanja manifestacija i sličnih aktivnosti, potvrđeno je jučer za USKinfo.ba

Konačnu odluku o novim naredbama donijeće Vlada Unsko-sanskog kantona na sutrašnjoj sjednici.

Foto: Arhiva USKinfo.ba


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!