Preminuo nastavnik Suad Tupković

In memoriam

Preminuo nastavnik Suad Tupković

Objavljeno na dan 08.04.2021 - 16:49 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


U Sarajevu je preminuo Suad Tupković,  nastavnik i bivši direktor OŠ "Izet Šabić" u Vogošći.

Od ovog nastavnika opraštaju se prijatelji i kolege putem društvenih mreža.

Samostalni sindikat osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH također je uputio pismo povodom ove smrti, koje prenosimo u cijelosti.

"Nažalost, još jedno ogromno i neprijatno iznenađenje za sve nas u obrazovanju je tužna vijest o iznenadnoj smrti našeg kolege, Suada Tupkovića, člana SSOOiO FBiH, nastavnika tjelesnog i zdravstvenog odgoja i bivšeg direktora JU OŠ 'Izet Šabić' Vogošća.

Sa velikim žaljenjem, tugom i nevjericom smo primili i ovu tužnu vijest da se još jedan mladi život ugasio i da našeg kolege Suada više nema među nama.U ime SSOOiO FBiH Kantonalni odbor Kantona Sarajevo i u svoje lično ime, upućujem iskreno saučešće povodom smrti našeg kolege i prijatelja, Suada Tupkovića.

Molim Vas da u ovim teškim trenucima prenesete iskrene izraze podrške i saučešća Suadovoj porodici, radnim kolegama i svima onima kojima je Suad bio istinski prijatelj i koji je ostavio neizbrisiv trag u dušama i srcima onih koji su ga poznavali.

Posebni ljudi, kao što je rahmetli Suad, žive u našim srcima i kada nisu pored nas. Neka je Suadu vječni rahmet!", navodi se u njihovom saopćenju.

😭😭😭😭😭😭posljednji selam nastavniku tjelesnog O.Š.Izet Šabic Hotonj ,Suad Tupkovic Odlaze mladi ljudi,Allahu dragi samo...

Posted by Amela Mahmutovic Durakovic on Srijeda, 7. April 2021.


TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!