FOTO - Pretres i hapšenje u Velikoj Kladuši - Pronađene stabljike visine preko 2 metra

USK

FOTO - Pretres i hapšenje u Velikoj Kladuši - Pronađene stabljike visine preko 2 metra

Objavljeno na dan 10.08.2020 - 14:21 | Izvor: USKinfo.ba |


Dana 08.08.2020. godine postupajući po Naredbi Općinskog suda u Vel. Kladuši službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a USK i policijske stanice Vel. Kladuša su u vremenu od 12,50 do 14,40 sati izvršili pretres porodične kuće, pratećih objekata, pokretnih stvari i zemljišne parcele na kojoj je zasijan kukuruz vlasništvo P. M. rođen 1966. godine u Vel. Kladuši, gdje je i nastanjen u naselju Trnovi.

Prilikom pretresa kuće u istoj je pronađena i oduzeta određena količina bijele praškaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu „speed“.

Pretresom poljoprivredne parcele sa zasadom kukuruza pronađeno je i oduzeto ukupno 227 stabljika zeljaste biljke koje izgledom asociraju na biljnu vrstu „Cannabis sativa L“, visine od 10 do 210 cm.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ slobode je lišen P. E. rođen 1994. godine u Vel. Kladuši, gdje je i nastanjen u mjestu Trnovi te je  nad istim  zavedena kriminalistička obrada.

Foto:MUP USK
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!