Proizvodnja i prodaja leda postala ozbiljan biznis: Od sada i u USK - Ledex d.o.o.

USK

Proizvodnja i prodaja leda postala ozbiljan biznis: Od sada i u USK - Ledex d.o.o.

Objavljeno na dan 22.03.2019 - 11:57 | Izvor: USKinfo.ba | USKinfo.ba


Ugostiteljstvo je jedna od rijetkih grana koja bilježi rast svake godine, te je tako i potražnja za ledom veća i sve zanimljivija ugostiteljima.

Unsko-sanski kanton dobio je upravo jedno takvo preduzeće. Proizvodnja je pokrenuta u Bihaću, a radi se o firmi ‘’LEDEX ‘’ d.o.o. Bihać koja proizvodi i prodaje mljeveni i led u kockicama.

Svoje pakovanje leda možete pronaći na svim benzinskim pumpama Čavkunović, benzinske pumpe Ina, Energopretrol i Irfan Kadić u Bosanskoj Krupi , a dostava leda vrši se i na kućnu adresu svakim danom do 19h.

Ugostiteljskim objektima za vrijeme ljeta kupovinom leda je ušteda na troškovima, jer se ledomati ljeti često kvare, troši se više struje i vode, te su im kapaciteti ledomata u tom razdoblju smanjeni.

Postoji veliki potencijal i potreba za razvojem ovog biznisa, a u zapadnim zemljama proizvodnja leda je već odavno izuzetno raširena. 

Za sve dodatne informacije i prodaju, kontakt telefon je 00387 62 366-097 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!