Prosinečki: Momci su dali sve od sebe, teško da će Insinje postići još jednom onakav gol

Selektor nogometne reprezentacije BiH

Prosinečki: Momci su dali sve od sebe, teško da će Insinje postići još jednom onakav gol

Objavljeno na dan 12.06.2019 - 07:32 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Selektor fudbalske reprezentacije BiH Robert Prosinečki nakon večerašnje utakmice i poraza od Italije je kazao da je zadovoljan igrom svojih momaka. 

- Dali su sve od sebe i odigrali sjajnu utakmicu. Prvi gol koji smo primili, pa teško da će Insinje takav još nekad postići. Nemam šta momcima zamjeriti, ali šteta, jer smo bar zaslužili bod - kazao je Prosinečki.

Dodao je da smo mogli pitanje pobjednika riješiti i mnogo ranije.

- Pri vodstvu smo imali dvije stopostotne prilike, ali nažalost nismo ih iskoristili. Velika šteta, jer smo odigrali ravnopravno sa ekipom kakva je Italija, a u nekim momentima bili i bolji. Na kraju je odlučilo par grešaka - dodaje selektor.

Naglasio je da ukoliko nastavimo sa igrama kao večeras da neće biti problema za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

- Naredne utakmice protiv Lihtenštajna i Armenije moramo pobijediti kako bi ostali u utrci za EP. Međutim, ako odigramo kao večeras, mislim da neće biti problema - kazao je popularni Žuti.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!