Puhalo ''otkrio'' šta je Dodik zaista napisao Nurkiću

OGLASIO SE NA TWITTERU

Puhalo ''otkrio'' šta je Dodik zaista napisao Nurkiću

Objavljeno na dan 28.03.2019 - 12:26 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je pismo podrške bosanskohercegovačkom košarkašu Jusufu Nurkiću koji igra u NBA ligi za Portland, a koji je zadobio tešku povredu noge.

“Izdrži majstore, svi smo uz tebe. Očekujemo te ponovo na košarkaškom terenu, očekujemo tvoje briljantne igre, jer ti još nisi pokazao sve što možeš i umiješ”, poručio je, između ostalog, Dodik u pismu podrške košarkašku Jusufu Nurkiću.

Povodom Dodikovog pisma u svom stilu na Twitteru se oglasio psiholog i kolumnista Srđan Puhalo, aludirajići očigledno na Dodokovu političku dvoličnost.

“Dodik pisao Jusufu Nurkiću… Dragi Jusufe, ono što se desilo na Tuzlanskoj kapiji je napad mudžahedina. #BiH je neprirodna drzava. Radovan je nevin, a sud u Hagu je antisrpski. Ja navijam za Srbiju. Zelim ti brzo ozdravljenje!!!”, mapisao je Puhalo.


Nurkić je teško povrijeđen na meču između Portlanda i Bruklina kada je zadobio lom potkoljenice. Mediji su prenijeli da je Nurkić uspješno operisan, a, prema prvim informacijama, mišići i nervi nisu pokidani.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!