Marketing USKinfo.ba
Roditelji toliko pretukli bebu da su joj ljekari morali amputirati obje noge!

NASILJE U PORODICI

Roditelji toliko pretukli bebu da su joj ljekari morali amputirati obje noge!

Objavljeno na dan 20.02.2018 - 15:09 | Izvor: USKinfo.ba | cazin.net


Dječak Tony Smith Junior u bolnicu je primljen sa slomljenim nogama na čak osam mjesta, tijelo mu je bilo puno podljeva i modrica, jedva je disao i ljekari su ga morali priključiti na aparate za disanje. Nisu mu davali previše šanse za oporavak jer mu je prijetilo zatajenje organa, ali dječačić star svega 41 dan čudom je preživio.

Policija je tek poslije shvatila da su malenog Tonyja povrijedili vlastiti roditelji – majka Jody Simpson (24) i otac Anthony Smith (46).

Nasilni roditelji iz pakla sina su, piše Metro.co.uk, uhvatili za gležnjeve te toliko brutalno njihali i tresli da su mu polomili obje noge.


Nesretnog dječaka ostavili su bez nadzora sljedećih devet sati, iako je trpio strašne bolove – na sudu su se pravdali kako ga nisu mogli odmah odvesti u bolnicu jer su “morali čekati majstora koji im je trebao popraviti bojler”.

Tony Smith Junior jedva je preživio sepsu, ali ljekari su mu ipak morali amputirati obje noge.

Monstruozni roditelji iz Kenta u Engleskoj u petak su napokon osuđeni zbog brutalnog zlostavljanja djeteta – oboje su dobili deset godina zatvora.

Tony Smith Junior danas ima tri i po godine i živi u udomiteljskoj porodici.

– Izuzetna je čast imati ljude u zajednici koji su spremni njegovati tuđu djecu, posebno onu s invaliditetom. To suosjećanje ovaj svijet ipak čini barem malo boljim i ljepšim mjestom. Porodica koja je prihvatila malenoga Tonyja – oni su apsolutne zvijezde – to je jedino što mogu reći. Hvala im do neba – izjavio je sudac Philip Statman na izricanju presude roditeljima iz pakla, koji su dodatno zgrozili javnost rekavši kako se ne osjećaju krivim za nanošenje teških tjelesnih povreda vlastitom sinu.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!