''S bauštelcem ili prodavačem lubenica ne bih bila jer nemamo ništa zajedničko''

ECIJA IVUŠIĆ

''S bauštelcem ili prodavačem lubenica ne bih bila jer nemamo ništa zajedničko''

Objavljeno na dan 21.08.2019 - 11:13 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Bivša radijska voditeljica iz Hrvatske Ecija Ivušić (32) gostovala je u IN Magazinu Nove TV i otkrila čime ju je osvojio dečko, bivši nogometaš Nikola Pokrivač (33).

– Ne znam s čime nije, iskreno. Baš sam razmišljala, to je jedna od boljih osoba koje sam upoznala u svom životu – iskreno je rekla Ecija. Spremno je odgovara na “paprena” pitanja pa je tako rekla i kako joj ne bi bio problem da je se zaprosi za vrijeme spolnih odnosa, ali i kako nikad nije prerano reći partneru šta osjećaš prema njemu.

– Onda kad se to osjeti mu treba reći da ga voliš. Nikad nije prerano. Što prije imaš potrebu to reći, to je ono pravo – kaže.

Dodala je i kako nije istina da domaće ljepotice “padaju” samo na domaće nogometaše jer to nema veze sa zanimanjem. Ipak, istaknula je da se ne bi mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica jer s njima ne bi imala puno zajedničkih tačaka.

– Nikola ja imamo puno više zajedničkih tačaka nego što bi ja imala s nekim bauštelcem – nasmijala se Ivušić.

Otkrila je i kako se često zna dogoditi da joj pratitelji na društvenim mrežama šalju fotografije svojih intimnih dijelova tijela.

– To je strašno. Osjećam se kao da me neko siluje. Nemojte više nikad – rekla im je Ivušić. Za kraj je dodala da nikad nije koketirala s muškarcima samo da bi od njih nešto dobila.

– Budem u panici kad neko to misli jer pristojnost zamjenjuju za flert. Smatram se veoma pristojnom osobom, a ljudi misle da se upucavam – govori.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!