Sanjali ste bivšu ljubav: Evo šta to znači?

...

Sanjali ste bivšu ljubav: Evo šta to znači?

Objavljeno na dan 20.07.2020 - 10:01 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Nezavisno od toga jeste li u sretnoj vezi ili samac, sanjanje bivše ljubavi uobičajena je stvar. Ovo je jedna od čestih tema koja se može pojaviti u snovima, a posebno nakon ulaska ili izlaska iz veze.

Snove je u nekim situacijama teško tumačiti jer se često prezentiraju kao zbroj svih situacija koje ste vidjeli kroz prethodni dan, pa je teško razlučiti što je vaš um stvorio sam, a što ste samo "pokupili" iz svakodnevne situacije.

Snovi u bivšoj ljubavi, ženi, dečku, suprugu, mogu govoriti o tome kako neko ili nešto u vašem trenutnom životu izaziva iste ili slične emocije onima koje ste imali s tom osobom. No, što to točno znači za vas, reći će vam ostatak vaših snova, kao i učestalost ponavljanja pojave bivšeg partnera u snovima.

Ukoliko se san o bivšoj ljubavi ponavlja, moguće je da ponavljate iste uzorke ponašanja u novoj vezi kao što ste to činili i u staroj.

Ako ste tek nedavno ušli u novu vezu, a snovi o bivšem partneru se počnu pojavljivati, moguće je da proispitkujete trenutnu vezu. 

Sanjati bivšu ljubav može biti u različitim situacijama u snu – možete čak i spavati s tom osobom, samo razgovarati, pomiriti se, ali možete i sanjati da je ta osoba umrla. Sanjati da vodite ljubav s bivšim partnerom upućuje na to da ste svjesnih svojih osobina koje ste možda stekli uz tu osobu, piše sanjalica.net.hr. 

Sanjati pomirenje s bivšom ljubavi ne znači nužno da to trebate napraviti i u stvarnosti, već da postajete svjesni kako se ne trebate kriviti za neke probleme koji su se tada događali jer nije sva krivica bila na vama.

Sanjati takve osobe iz života znači da otkrivate svoj identitet i osobne potrebe te da upravo kroz njih možete saznati dublju istinu o vlastitim istinskim potrebama u ljubavnim odnosima.

Foto:Pixabay/IlustracijaTAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!