Sarajka stradala zbog ''javašluka nadležnih'': Zapela za armaturu i skoro izgubila oko

Ispred Centralne banke

Sarajka stradala zbog ''javašluka nadležnih'': Zapela za armaturu i skoro izgubila oko

Objavljeno na dan 24.09.2021 - 18:43 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Zbog polomnjenog betonskog čunja tokom nedavne saobraćajne nesreće kod Centralne banke, pješakinja je zapela za armaturu i pala zaradivši podljeve i napuknutu arkadu te se javila kako bi pozvala nadležne da reaguju i saniraju područje kako se i drugi ne bi povrijedili.

Danas je u ulici Maršala Tita u Sarajevu jedna starija gospođa doživjela nezgodu tj. zapela je za armaturu te pala na tramvajske šine zbog čega je skoro izgubila oko te je kako kaže "dobro prošla" sa "samo napuknutom arkadom i podljevom na bradi".

Nezgoda se desila u jutarnjim satima na tramvajskoj stanici ispred Centralne banke gdje je prije tri sedmice u saobraćajnoj nesreći polomljeno nekoliko betonskih čunjeva, a koji još uvijek nisu sanirani.

Podsjećamo do nesreće je došlo kada se vozačica putničkog vozila vozilom popela na trotoar i pritom udarila dva pješaka.

Upravo je armatura na mjestu betonskog čunja bila uzrok pada Sarajke koja je kako kaže ogorčena javašlukom nadležnih te je "prava zdrava nastradala" tuđom krivicom.

Kazala je kako u periodu kad se desila nezgoda na navedenom području nije bilo gužve niti drugih distrakcija koje su joj mogle skrenuti pažnju.

Istakla je da su joj sugrađani odmah pritekli u pomoć te kako je sreća da povrede nisu bile veće.

"Pola dana provela sam kod ljekara pokušavajući sanirati štetu. Pijem analgetike, stavljam kapi i mast u oči, nema sna od bolova", rekla je povrijeđena Sarajka.

Istakla je da se javila sa željom da se drugima ne desi nešto slično te kako bi pozvala nadležne da reaguju i nešto učine po ovom pitanju.

"Šta bi tek bilo da je slijepa osoba ili dijete bilo u pitanju. Pišem ovo da se drugima ne desi. Ogorčena sam!", poručila je.

Foto: Čitatelj

 TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!